Μια ανάσα από το φιάσκο οι παράκτιοι Μεσογειακοί-Αλ.Σκαρμέας:»Στο απόλυτο σκοτάδι η Οργανωτική Επιτροπή»

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης του

Τον προβληματισμό του για την πλήρη απραξία που υπάρχει γύρο από την προετοιμασία των Παράκτιων μεσογειακών Αγώνων του 2019 , η πραγματοποίηση των οποίων έχει ανατεθεί στην πόλη της Πάτρας, εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, «Πράσινο , Κόκκινο σε Γαλάζιο φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα» ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, Αλέξης Σκαρμέας.

Ο κ. Σκαρμέας έκανε λόγο για πλήρη απραξία και για ανύπαρκτη ενημέρωση της επιτροπής, τα μέλη της οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχουν «διακοσμητικό» ρόλο, επισημαίνοντας το συγκεκριμένο όργανο έχει να συνεδριάσει μήνες ενώ ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

Σε ότι αφορά στους χρόνους και το γεγονός ότι απομένουν μόλις 7 μήνες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, το το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής  επεσήμανε,  πως πλέον τα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν να ανοίξουν οι διαδικασίες των διαγωνισμών σε ότι αφορά στις κατασκευές που πρέπει να γίνουν, με αποτέλεσμα για μία ακόμα φορά να βιώσουμε τη γνωστή μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.

Ο κ. Σκαρμέας σημείωσε πως ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί την Οργανωτικής Επιτροπή το master plan ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης, από τη στιγμή που θα συνεχιστεί η απραξία και η τακτική απαξίωσης της Οργανωτικής Επιτροπής και των μελών που την απαρτίζουν.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΚΑΡΜΕΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ