Λάβρος κατά των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ ο Παύλος Πολάκης: «Οι χολερικοί ξαναχτύπησαν!»

Νέα κόντρα με φόντο την διοικήτρια του Νοσημάτων Θώρακος – Τι του απάντησε το Σωματείο “Ιπποκράτης”

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και τον συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και του σωματείου εργαζομένων στο Γ.Ν. «Ο Άγιος Ανδρέας», «Ιπποκράτης».

Αυτή την φορά αιτία είναι τα όσα καταγγέλθηκαν απο την ΠΟΕΔΗΝ για την διοικήτρια του Νοσημάτων Θώρακος.

Πιο συγκεκριμένα οι συνδικαλιστές κατήγγειλαν πως υπάλληλος του Νοσοκομείου Ρίου έπαιρνε 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της και οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 100.000 ευρώ.  Παράλληλα αναφέρεται πως η συγκεκριμένη υπάλληλος  εξοφλεί τα οφειλόμενα με προκλητικό – προνομιακό τρόπο στην Εφορία.  Διορίστηκε Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών, παρόλο που το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών εδώ και ένα χρόνο και η Διοικήτρια παραμένει Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα. “Έχουμε ένα Νοσοκομείο πια με δύο Διοικητές.”, τονίζεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το γάντι και απάντησε στα καταγγελλόμενα μέσω Facebook γράφοντας τα εξής:

Ο «χολερικος» του συνδικαλισμού ξαναχτύπησε, προσπαθώντας να κερδίσει ενα λεπτό δημοσιότητας απο τα βοθροκαναλα και να δικαιολογήσει την ύπαρξη του .Μετα την τούρτα στο Μαξίμου εβγαλε μια εμετική ανακοινωση για την υποδιοικητρια του νοσημάτων θώρακος της Πατρας.
ΑΚΟΥ λοιπον ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμου :
Η Αναπλ διοικητρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου καθώς η υποδιοικητρια του Αγ Αντρέα ειναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδω και πολύ καιρο !!!!
Καταλαβες ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμού Γιαννακο;;;;ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ …….Ειναι σκληρό να μην μπορείς να τάξεις διορισμούς πιά, αλλα θα μάθεις να ζεις με αυτο !!
Με το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» να απαντά στον υπουργό με ανακοίνωση του τα παρακάτω:

«Καμία λοιπόν απάντηση για τα καταγγελλόμενα, παρά μόνον υβρεολόγιο και ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΨΕΥΔΕΤΑΙ λοιπόν ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ο Κος Πολάκης, με την αναφορά του για την άδεια κύησης του Υποδιοικήτριας του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, η οποία σημειωτέον μέχρι και την ημέρα της ανάρτησης του Κου Πολάκη λειτουργούσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Γιας την αποκατάσταση της αλήθειας, η υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ την επόμενη, δηλ την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ το μεσημέρι.
Πέρα από ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ, ο Κος Πολάκης συλλαμβάνεται και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, όχι τόσο για την άδεια ανατροφής που δεν υφίσταται, όσο για την αντικατάσταση που επικαλείται με περίσσεια θράσους. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, τήν απουσιάζουσα Υποδιοικήτρια την αντικαθιστά ο Διοικητή και μόνον αυτός και όχι η Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος, που οι αρμοδιότητές της είναι περιορισμένες και έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνον με το έν λόγω Νοσοκομείο το ΝΝΘώρακος, που εδώ και ένα χρόνο δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον.
Συνεπώς Κε Πολάκη αφήστε τις υπεκφυγές και ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙ της ΟΥΣΙΑΣ. Αφήστε τα ΨΕΥΔΗ και τις ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΟΛΟΓΙΕΣ και ιδιαιτέρως το κατ΄ επανάληψιν προσφιλές για εσάς ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΜΑ, για το οποίο όταν μηνύεσθαι το βάζετε στα πόδια.»

ΣΧΟΛΙΑ