Δυτ.Ελλάδα: Πέθανε ο ποδηλάτης που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο Κατάκολο

Υπέκυψε κατά τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από περίπου ένα μήνα νοσηλείας ο ποδηλάτης που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στον επαρχιακό δρόμο Πύργου – Κατακόλου.

Ειδικότερα, υπέκυψε κατά τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός καθηγητής Αγγλικής – εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας, Σπύρος Σταθόπουλος.

Ο 49χρονος σύζυγός της Διευθύντριας Παιδείας του δήμου Πύργου Σοφίας Ζάγκλη, είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στην οδό Κατακόλου, όταν ως ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την παραμονή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αγρινίου και ενώ αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας, κατέληξε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το » ilialive.gr».

Το ψήφισμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου

«Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, συγκλονισμένο από το χαμό του εν ενεργεία συναδέλφου μας Σπύρου Σταθόπουλου και, αποτυπώνοντας το συλλογικό αίσθημα της λύπης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Συλλόγου μας, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη.
Αποφασίζει ομόφωνα :
· Να παραβρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του συναδέλφου.

· Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

· Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

· Να κατατεθεί ένα σεβαστό ποσό στη μνήμη του μετά από συνεννόηση με τους οικείους του

· Να δημοσιεύσει  το παρόν ψήφισμα στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει……

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Αντωνία Μπρη Αθανάσιος Κατσίμπελης»

 

ΣΧΟΛΙΑ