Δολοφονία Φούλας Παπανδρέου: Το DNA, τα χιλιάρικα στην κρύπτη και η ώρα θανάτου

Που εστιάζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Στο σκοτάδι παραμένουν μέχρι στιγμής  οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 88χρονης πατρινής Φούλας Παπανδρέου, μέσα στο σπίτι της, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, στην ασφάλεια της Πάτρας έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής αρκετά άτομα, σε ορισμένα από τα οποία έχει γίνει λήψη DNA, το οποίο έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της Αθήνας .

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ίχνη DNA έχουν βρεθεί και στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Την ίδια ώρα καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο patrastimes, ότι η 88χρονη είχε σε κρύπτη επίπλου, φυλάξει χρηματικό ποσό τριών χιλιάδων ευρώ, τα οποία ο δράστης ή οι δράστες παρόλο που έκαναν το σπίτι άνω-κάτω δεν κατόρθωσαν να τα βρουν και να τα αφαιρέσουν .

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας ορίζεται ως η 12η μεσημβρινή δηλαδή λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρή και αφού είχε προηγηθεί η μεταφορά από σούπερ μάρκετ προϊόντων, τα οποία είχε παραγγείλει τηλεφωνικά, χωρίς όμως ποτέ να τα παραλάβει από τον υπάλληλο του καταστήματος.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, δεν σημαίνει ότι το θύμα γνώριζε τους δράστες – χωρίς αυτό να αποκλείεται – καθώς το γεγονός ότι είχε παραγγείλει τρόφιμα αλλά και χάπια, μπορεί να την οδήγησε να ανοίξει την πόρτα στους δράστες, θεωρώντας πως θα παραλάμβανε κάποια από τις παραγγελίες που είχε κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ