Αχαία: Τραγωδία στο Αίγιο – Νεκρός 53χρονος ψαράς

Ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού

Νεότερη Ενημέρωση 21.55

Τραγική ήταν η κατάληξη στην αναζήτηση του 53χρονου ψαρά στο Αίγιο, καθώς ο Σ.Ο., πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, κάτοικος εν ζωή Μυρτιάς Αιγίου, μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε νεκρός τελικά από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και από εθελοντές της ομάδας «Αχαιός» στην παραλία Αλυκής, λίγο μετά τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «filodimos.gr», ο άνδρας φεύγοντας από το σπίτι του είπε πως πηγαίνει για ψάρεμα και έκτοτε οι οικείοι του δεν είχαν νέα του, οπότε και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή του.

Οι συνθήκες του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας.

Αρχική Ενημέρωση 18.25

Μεγάλη κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη από την Αστυνομία και το Λιμενικό στο Αίγιο για έναν 53χρονο άνδρα που είχε πάει για ψάρεμα στο λιμάνι της πόλης, το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την στιγμή τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Ο άνδρας ψάρευε στη στεριά και οι δικοί του, που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του, ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές που αναζητούν τον άνδρα σε στεριά και θάλασσα.

ΣΧΟΛΙΑ