Σάλος στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών-Πλαστογράφησαν την υπογραφή του και τον εμφάνισαν υποψήφιο παράταξης

Εμφανίστηκε στα γραφεία και δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει τη υπογραφή του

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Υπόθεση πλαστογράφησης της υπογραφής γνωστού γιατρού της Πάτρας, από εκπρόσωπο παράταξης η οποία συμμετέχει στις εκλογές του ιατρικού Συλλόγου της πόλης ,«έσκασε» πριν από λίγη ώρα, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί αναστάτωση.

Σύμφωνα με πηγές του patrastimes.gr, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου ενεφανίσθη πριν λίγη ώρα ο ιατρός κ. Θόδωρος Παπαδάς – αναπληρωτής καθηγητής ΩΡΛ στο Πανεπιστήμιο Πατρών – ο οποίος είχε πληροφορηθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πως είναι υποψήφιος με την Δημοκρατική πρωτοβουλία Ιατρών και ζήτησε να δει τη σχετική λίστα με τους υποψηφίους της εν λόγω παράταξης, δηλώνοντας πως ο ίδιος έχει άγνοια για την υποψηφιότητά του.

Στη συνέχεια έκπληκτος δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει την σχετική υπογραφή που υπάρχει δίπλα στο όνομα του, που τον εμφανίζει να συμμετάσχει στις εκλογές με την ΔΗΠΙ και μάλιστα κατέθεσε και σχετικό έγγραφο στο οποίο δηλώνει πως εμφανίζεται ως υποψήφιος χωρίς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση έχει προκαλέσει αναταράξεις καθώς θεωρείται πολύ σοβαρή, δεδομένου ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ο Ιατρικός Σύλλογος δεν δέχεται πλέον μεμονωμένες υποψηφιότητες, αλλά ο φερόμενος ως εκπρόσωπος κάθε παράταξης καταθέτει τη σχετική λίστα των υποψηφίων της, συνοδευόμενη από τα ονόματα και την πρωτότυπη υπογραφή δίπλα σε αυτή.

Στην παράταξη ΔΗΠΙ όπου προέκυψε το πρόβλημα ως εκπρόσωπος φέρεται ο κ. Σκουρλάς.

ΣΧΟΛΙΑ