Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019
3.5 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Φορτωμένο» με τεχνολογία

«Φορτωμένο» με τεχνολογία

Το Skoda Fabia i-con εξοπλίζεται με ένα από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα multimedia της αγοράς.

Η Skoda αναβαθμίζει τη συνδεσιμότητα και τις ηλεκτρονικές παροχές στο δημοφιλές μοντέλο Fabia. To supermini, με τους άνετους χώρους και την υψηλή αξιοπιστία, τώρα λανσάρεται σε μια νέα έκδοση, η οποία διαθέτει εξελιγμένο σύστημα multimedia.

Πρόκειται για τη Fabia i-con, με τον κινητήρα 1.0 MPI 75 ίππων, η οποία διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις κυρίως λόγω του hi-tech χαρακτήρα της. Το κύριο στοιχείο εξοπλισμού που κάνει την έκδοση αυτή ξεχωριστή είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment, που αναβαθμίζει πλήρως το εσωτερικό του μοντέλου με την άνεση και τις ευκολίες που προσφέρει.

Το συγκεκριμένο Multimedia σύστημα διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας LCD, μεγέθους 8 ιντσών. Μέσω της οθόνης, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να χειριστούν πληθώρα λειτουργιών όπως: Σύστημα πλοήγησης με χάρτη Ελλάδας και ελληνικό menu, με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης. Κάμερα οπισθοπορίας. Δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android. Δυνατότητα download εφαρμογών από το Google Play Store. Πρόσβαση και έλεγχο διάφορων παραμέτρων του αυτοκινήτου. Υποστήριξη όλων των γνωστών τύπων video και audio αρχείων όπως mpeg4, jpg, H264, avi, mp4 με πρόσβαση από θύρα USB ή SD κάρτα. Ενσωματωμένο Bluetooth v4.0.

Η LCD οθόνη έχει ανάλυση 1024×600 (HD), με καρδιά του συστήματος multimedia έναν τετραπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή της INTEL. Το σύστημα διαθέτει άφθονη μνήμη 2 GB και εσωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 16 GB. Επικοινωνεί με εξωτερικές μονάδες είτε με θύρα USB 2.0, είτε με κάρτα SD, ενώ από τη θύρα USB μπορεί να «διαβάσει» σκληρό δίσκο χωρητικότητας έως 1 ΤΒ.

Εκτός των άλλων διαθέτει προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα για έλεγχο της ευστάθειας, της πέδησης και της δυναμικής λειτουργίας, αερόσακους, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air conditioning κ.ά.

Παρά τον πλούσιο εξοπλισμό της, η Fabia i-con προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, μόλις 10.780 ευρώ. Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Skoda Clever Plan, με 119 ευρώ/μήνα, 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια. 

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ