Τα social media «σκοτώνουν» τον έρωτα!

Είναι αναμφισβήτητα διασκεδαστικό να φωτογραφιζόμαστε, να αναρτούμε δημοσιεύσεις και να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές της σχέσης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει ως χρονολόγιο της σχέσης και να ενημερώνει τους φίλους και συγγενείς, ώστε να γνωρίζουν πού βρισκόμαστε με το έτερον ήμισυ.

Kράτα στη ζωή σου λίγους και καλούς

Όμως, αν η ζωή ξεκινάει να περιστρέφεται γύρω από την έκθεση της σχέσης στο διαδίκτυο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και αυτό ισχύει αν για κάποιο λόγο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν δράμα στη ζωή μας ή πιάνουμε τον εαυτό μας να κοιτάει το κινητό συνέχεια, αντί να ζούμε τη στιγμή με τον σύντροφό μας.

Γενικότερα, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι εάν θέλουμε να κοινοποιήσουμε κάτι σχετικά με τη σχέση μας στα social media, η ανάρτησή μας θα βρίσκεται μόνιμα στο διαδίκτυο. Οπότε εάν αναρτήσουμε κάτι θετικό ή αρνητικό, μπορεί να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εντύπωση, η οποία θα έχει διάρκεια.

Επιπλέον, προτού δημοσιεύσουμε κάτι, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τον λόγο που το κοινοποιούμε, προτού προχωρήσουμε στην πράξη. Προσπαθείστε να κοινοποιήσετε ευγενικά και με αυθεντικότητα κάποια λεπτομέρεια για τη σχέση σας, ώστε οι χρήστες του διαδικτύου να δουν και να αισθανθούν ποιοι είστε στην πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ