Πάτρα: «Ενέργεια, υπάρχει ελπίδα για το μέλλον»;

Εκδήλωση από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Εκδήλωση με θέμα ‘’Ενέργεια: Υπάρχει ελπίδα για το μέλλον;’’ θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας το Σάββατο 17/03/2018 και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας με το μεγαλύτερο μέρος της να αποτελείται από ομιλίες των Κίμωνα Χρηστάνη, Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας ΠΠ και Πρόεδρο ΙΓΜΕ, Αβραάμ Ζεληλίδη, Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας ΠΠ και Χρήστο Κορδούλη, Καθηγητή του Τμήματος Χημείας ΠΠ, ενώ θα μιλήσει και η Μαργαρίτα Καραβασίλη, Πρόεδρος ‘’Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη’’- CISD.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά τόσο από τους μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου Πάτρας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας που θα ξεκινήσουν την εκδήλωση, όσο και από τους Χρήστο Τσαρούχη και Ευθύμη Κουκούλη,  μουσικούς με σπουδές κοντά σε καταξιωμένους δασκάλους, οι οποίοι θα κλείσουν την εκδήλωση με μια συναυλία.

Το Μουσείο βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ. Είναι ανοιχτό για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/Museum-of-Science-and-Technology-109823479058588/

https://www.dropbox.com/sh/7veanjkb9u9ccyh/AABGpfy1VdrsC8IR7V2lzRYva?dl=0

 

ΣΧΟΛΙΑ