Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018
11.7 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«H στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι έμπρακτη» Παυλόπουλος: Ο αγώνας για την Ορθοδοξία μεγάλος και θα δικαιωθεί Παπαρήγα: Δεν πειράζονται τα ιερά & τα όσια της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας Ρώσος οικονομολόγος:«Οι Ιταλοί έκαναν κάτι που ακόμη και οι επαναστάτες Έλληνες δεν τόλμησαν να κάνουν»! Σε ξενοδοχεία 6.000 πρόσφυγες στην ηπειρωτική Ελλάδα «Πυριτιδαποθήκη» η επέτειος! Κράνη, ασπίδες, drones, μυστικοί αστυνομικοί Στα «πράσα» πιάστηκαν τρεις Γεωργιανοί ληστές στη Γλυφάδα Στουρνάρας: Στα μέσα του 2019 η άρση των capital controls αν όλα πάνε καλά Σοκ στην Αργυρούπολη: Aπόπειρα αυτοκτονίας από 15χρονο λόγω bullying Απύθμενο θράσος από τη Χρυσή Αυγή η αποθέωση του δικτάτορα Παπαδόπουλου! Τα βήματα για να λάβετε πίσω τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα Αυτό είναι το σχέδιο της Τράπεζας της Ελλάδος για τα κόκκινα δάνεια

H Περιφέρεια Αττικής «εξοπλίζει» τα Μουσικά Σχολεία

H Περιφέρεια Αττικής «εξοπλίζει» τα Μουσικά Σχολεία

«Κυψέλη μόρφωσης και πολιτισμού και σημαντικό κεφάλαιο στη Μουσική Εκπαίδευση» αποκάλεσε το Μουσικό Σχολείο Αθήνας στην Ακαδημία Πλάτωνος η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου στον χαιρετισμό της κατά τον αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης του σχολικού έτους.

«Η νέα σχολική χρονιά είναι μια πρόκληση για όλους μας», και ιδιαίτερα για σας που στελεχώνετε μια πολύτιμη κυψέλη πολύπλευρης μόρφωσης, σημείωσε απευθυνόμενη στην εκπαιδευτική κοινότητα. Αναφερόμενη στο σχολείο είπε ότι αποτελεί πεδίο ανταλλαγής γνώσεων, ιδεών, δημιουργικής άμιλλας, ελεύθερης έκφρασης και ευρείας καλλιτεχνικής καλλιέργειας, και ότι λειτουργεί σαν πυρήνας αναβάθμισης και αναζωογόνησης στη περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Κλείνοντας εξέφρασε την ικανοποίηση της για την έμπρακτη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο «φετινό ταξίδι γνώσης του σχολείου», καθώς όπως ανακοίνωσε «υλοποιήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε στα εγκαίνια του σχολείου σας, αναφορικά με την λειτουργική ετοιμότητα του».

Σημειώνεται ότι με εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Ερμίνας Κυπριανίδου στο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της προμήθειας μουσικών οργάνων και ηχητικού μουσικοτεχνολογικού εξοπλισμού, ποσού 447.805 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, για τα Μουσικά Σχολεία Αττικής (Παλλήνης, Ιλίου, Πειραιά, Αλίμου) και ιδιαίτερα του νεότερου Μουσικού Σχολείου Αθήνας, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Παράλληλα εξασφαλίστηκε και η μεταφορά όλων των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Αθήνας με την προσθήκη ενός ακόμη λεωφορείου στο πρόγραμμα Μεταφοράς Μαθητών που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ