Τριήμερο θερινού Κινηματογράφου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

Οι Πολιτιστικές Ομάδες, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός (http://webradio.eap.gr/) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, διοργανώνουν τριήμερο προβολών στο Κάστρο της Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:

  • 15/7/2020 ‘’ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ’’ Μέι Ελ-Τούκι, 2019 Δανία Κ15.
  • 16/7/2020 ‘’ΤΟ ΑΥΓΟ’’ Κουάν’αν Γουάνγκ, 2019 Μογγολία Κ.
  • 17/7/2020 ‘’ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ, ΛΕΥΚΗ ΜΕΡΑ’’ Χλίνουρ Πάλμασον, 2019 Ισλανδία Κ15.

Ώρα έναρξης των προβολών: 21:00

Από τις παραπάνω ταινίες, οι δύο πρώτες ήταν στο Πρόγραμμα της Λέσχης Β’ Κύκλου 2019-2020 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε η προβολή τους λόγω του γενικού απαγορευτικού για τον Covid-19 και η τρίτη βγήκε στις αίθουσες λίγο πριν την έναρξη του γενικού απαγορευτικού.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας που παραχώρησε το χώρο, στο πλαίσιο των επιβεβλημένων μέτρων ασφάλειας του COVID-19 ορίζει τους παρακάτω όρους:

Οι Θεατές θα προσέρχονται τμηματικά και θα τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, με βάση τους κανόνες που είναι αναρτημένοι στην είσοδο του Κάστρου.

Ο αριθμός των θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 99 άτομα.

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του Κάστρου.

Απόρριψη απορριμμάτων γίνεται στους καλάθους απορριμμάτων που βρίσκονται στο χώρο.

Η είσοδος στο χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με δελτία εισόδου και με τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων. Η διανομή των δελτίων για τις προβολές των 21:00 ξεκινά στις 19:30 και συνεχίζεται μέχρι εξαντλήσεως τους. Κάθε θεατής δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, οπότε όσοι θέλουν να καθίσουν κοντά σε φίλους, θα πρέπει να φροντίσουν να έλθουν εγκαίρως μαζί τους.

ΣΧΟΛΙΑ