Σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ

Με καθημερινές παραστάσεις σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ επιβεβαιώνει το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι η μεγάλη περιοδεία του και η απόφαση της ΠΕΔ ΔΕ να στηρίξει παραστάσεις στους Δήμους της Περιφέρειας, τονίζεται σε ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ.

Οπως επισημαίνεται:

Οι παραστάσεις που έγιναν ως τώρα με τη συνεργασία ΔΗΠΕΘΕ-ΠΕΔ-ΔΗΜΩΝ είχαν μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό των θεατών. Στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ένας χώρος μέσα στην καρδιά του οικιστικού ιστού της κωμόπολης Πάλαιρος, όπου ζει ο κόσμος της δουλειάς, έδωσε ζωή και μια εικόνα απλότητας, γνησιότητας και ανάμνησης της πιο αγνής ζωής στις πόλεις μας.

Στο Αγρίνιο ζωντάνεψε ο εμβληματικός χώρος στις ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, όπου και με τη δουλειά του ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, γέμισε ασφυκτικά όλος ο αύλειος χώρος. Σημαντικές παραστάσεις, συναντήσεις και προοπτικές για μελλοντικές πολιτιστικές συνεργασίες μεταξύ των πόλεων της περιοχής μας.

Το ίδιο πετυχημένες ήταν και οι άλλες παραστάσεις που δίνει το ΑΡΜΑ καθημερινά στη μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία, όπως στη Λευκάδα, στο  Μοναστηράκι Φωκίδας, στη Δάφνη Ήλιδας και στη Βούντενη.

Επόμενοι σημαντικοί σταθμοί τα αρχαία θέατρα ΟΙΝΙΑΔΩΝ και ΗΛΙΔΑΣ.Μ

ΣΧΟΛΙΑ