Πάτρα: Συνελήφθη ιερέας εμπρηστής καρναβαλικών κατασκευών – Πιάστηκε αμέσως μετά από εμπρησμό μπάστακα στο Ρίο (ΦΩΤΟ)

ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΝΤΑΪ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 01.40′ , 22/01/20

Τέλος στη δράση του εμπρηστή καρναβαλικών κατασκευών που διακοσμούσαν την Πάτρα και είχαν τοποθετηθεί από το Δήμο στις εισόδους και κομβικά σημεία της πόλης έθεσε χθες λίγο μετά τις 11.40 το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. . Συγκεκριμένα, άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν λίγο μετά τον εμπρησμό καρναβαλικού μπάστακα ιερέα ο οποίος επέβαινε σε μαύρο αυτοκίνητο μάρκας ΧΙΟΥΝΤΑΪ.

Ο ιερέας είχε γίνει αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι έδωσαν την περιγραφή του αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

ΠΡΏΤΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ 23.14′, 21/01/20

Νέος κύκλος εμπρησμών με στόχο καρναβαλικές διακοσμητικές κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους της πόλης και σε κομβικά σημεία αυτής ,άρχισε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes gr στις φλόγες παραδόθηκε καρναβαλικός μπάστακας  τον οποίο είχε τοποθετήσει ο δήμος στην οδό Εγνατίας στο Ρίον. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι Στο σημείο εθεάθη λίγο πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς άτομο το οποίο επέβαινε σε ι.χ. μαύρου χρώματος, η εμφάνιση του οποίου παρέπεμπε σε ιερωμένο.

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή ως δράστες του νέου εμπρησμού είναι δύο άτομα τα οποία Επίσης επέβαιναν σε ΙΧ μαύρο χρώματος

ΣΧΟΛΙΑ