Πάτρα: Οι Rising Flames στην πλ. Γεωργίου και στο Χορό του Δημάρχου

Εκρηκτική χορευτική παρουσία το Σάββατο και την Κυριακή

Μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν στις εμφανίσεις τους στην Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού αλλά και στο χορευτικό σόου που παρουσίασαν στη συμβολή των πεζόδρομων Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, οι Rising Flames της Μαρίας Σιολέ δίνουν ένα ακόμα υπαίθριο ραντεβού με το κοινό της Πάτρας σε μια βραδιά που το καρναβαλικό θερμόμετρο ανεβαίνει.

Έτσι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 20.00 οι Rising Flames θα ξεκινήσουν από τη συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου και Κανακάρη και με χορευτικά βήματα προκαλώντας την προσοχή του κόσμου θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Γεωργίου όπου από την κεντρική σκηνή των καρναβαλικών δράσεων θα παρουσιάσουν το θεαματικό χορευτικό τους σόου. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό χορευτικό θέαμα γεμάτο ένταση, μπρίο και ρυθμό που θα ξεσηκώσει και θα παρασύρει το κοινό. Τα κορίτσια της καταξιωμένης χορευτικής ομάδας θα συντονιστούν στους καρναβαλικούς ρυθμούς και στην ατμόσφαιρα της χορευτικής καρναβαλικής νύχτας και με τις εξωστρεφείς γεμάτες ζωντάνια και φρεσκάδα παρουσίες τους θα δώσουν όπως πάντα τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας ένα σύντομο σφιχτοδεμένο σόου με τους ρυθμούς της salsa, της samba και της latin να δημιουργούν ένα απολύτως ελκυστικό μουσικοχορευτικό σύνολο. Τη μοντέρνα χορογραφία του θεάματος υπογράφει η Μαρία Σιολέ που καθοδηγεί όπως πάντα τις Rising Flames στις ξέφρενες και δυναμικές χορευτικές διαδρομές τους μεταδίδοντας τα αποθέματα της διασκέδασης, του χορού και της αστείρευτης καρναβαλικής διάθεσης σε όλους τους θιασώτες του προτελευταίου Σαββατόβραδου του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το ραντεβού των Rising Flames θα ανανεωθεί για την επόμενη ακριβώς βραδιά, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα «Αίγλη», όπου θα συμμετάσχουν στον Χορό του Δημάρχου.

 

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας

ΣΧΟΛΙΑ