Πάτρα: Εκατοντάδες κόσμου στην πίτα του Χορευτικού του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΦΩΤΟ)

Χόρευψαν πάνω από 1000 χορευτές-τριες από 5 ετών και πάνω

Παρουσία εκατοντάδων φίλων του χορού και της παράδοσης , το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, έκοψε το πρωί της περασμένης Κυριακής 9 Φλεβάρη,  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Για μία ακόμα χρονιά, το κλειστό γυμναστήριο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα, γέμισε ασφυκτικά από τους πατρινούς και τις πατρινές οι οποίοι με αφορμή την κοπή της πίτας είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα , το οποίο προσέφεραν  όλα τα τμήματα του χορευτικού , που συμμετείχαν  με περισσότερους από 1000 χορευτές-τριες ηλικίας από 5 ετών και πάνω.

Μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν χορούς απ΄  όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενοι από την ορχήστρα του Γιώργου Ζιώγα – από την Αλεξανδρούπολη –  μαζί με τους Βαγγέλη Δωρόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, Ιωάννη Κοτσάμπαση, Μιχάλη Κυριακίδη, Νίκο Ζάρκο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Την εκδήλωση άνοιξε η Ορχήστρα από το Χορευτικό του Δήμου της Πάτρας, με μαέστρο την Δήμητρα Αψώμοτου, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, πλαισιωμένη από το χορευτικό σε  ιδιαίτερες χορογραφίες.

Στην εκδήλωση  χαιρετισμό απηυθύναν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου .  Παρευρέθηκαν επίσης αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών, περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων .

 

ΣΧΟΛΙΑ