Πάτρα: Δύο συναυλίες του Νίκου Μπαλή

Τίτλος της συναυλίας «Δρόμος»

H αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση δύο ξεχωριστών συναυλιών του Νίκου Μπαλή με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις πατρινών ποιητών και στιχουργών και αγαπημένα τραγούδια, στον πολυχώρο πολιτισμού «Μηχανουργείο» (Ευμήλου 2), έχει αρχίσει.

Τα εισιτήρια της συναυλίας έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν στο ταμείο του πολυχώρου, στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» και στο music station Ρήγα Φεραίου 34.

Τίτλος της συναυλίας «Δρόμος». Για πρώτη φορά ο πατρινός τραγουδοποιός – ερμηνευτής Νίκος Μπαλής, θα παρουσιάσει πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις πατρινών ποιητών και στιχουργών καθώς και αγαπημένα τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών.

Θα ακουστούν τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τον καταξιωμένο πατρινό ποιητή Διονύση Καρατζά, ‘Μνήμη Κύματος’ και νέες συνθέσεις σε στίχους των : Μαρία Κοσσυφίδου, Γιάννη Σιδέρη, Κώστα Γεωργακόπουλου καθώς και δύο τραγούδια δύο σπουδαίων ελλήνων ποιητών, του Οδυσσέα Ελύτη και του Τάσου Λειβαδίτη.

Ο «Δρόμος» θα μας ταξιδέψει και σε τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών όπως του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α.

Ο Νίκος Μπαλής με ένα καινούριο ήχο θα έχει στο πλευρό του καταξιωμένους και σπουδαίους πατρινούς μουσικούς:

Στο πιάνο ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος

Στο μπουζούκι, μαντολίνο και πολίτικη λύρα ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Στα τύμπανα – κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 8 ευρώ

Ταμείο: 10 ευρώ

Τετάρτη 13/11/2019

Τετάρτη 20/11/2019

Ώρα έναρξης 21:00

ΣΧΟΛΙΑ