Πάτρα: Γαλακτομπούρεκο και χοροί είχαν την τιμητική τους στην Τέρψη (ΦΩΤΟ)

Σε ένα ζεστό αποκριάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τέρψης» Πατρών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 η ετήσια καθιερωμένη Γιορτή Γαλακτομπούρεκου που ετοίμασε ο συγκεκριμένος σύλλογος.

Η Δημοτική Μουσική  του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων παιανίζοντας αποκριάτικα τραγούδια και καρναβαλικούς ρυθμούς διαμόρφωσε την απαραίτητη εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς-Τερψιθέας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης Πατρών και του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων με παραδοσιακές στολές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δημιουργώντας κέφι και χορευτικά δρώμενα που πλαισίωσαν την προφορά του γαλακτομπούρεκου, του γλυκού της Αποκριάς. Για τις συμμετοχές όσων προσφέρθηκαν στην παραγωγή γαλακτομπούρεκου δόθηκαν αναμνηστικά δώρα. Τους συμμετέχοντες στη γιορτή καλωσόρισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης Πατρών Νίκος Γραικούσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Για άλλη μια χρονιά η ετήσια καθιερωμένη γιορτή αποτέλεσε χαρακτηριστικό της περιοχής κατά την καρναβαλική περίοδο και πρόσφερε μια νότα ανεμελιάς προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών στους συμμετέχοντες.

 

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας

 

ΣΧΟΛΙΑ