Νέες εμφανίσεις του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

Από 28 Φεβρουαρίου και μετά

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, εκτός από τα ¨χρόνια πολλά¨ που απευθύνει ο Όμιλος σε όλους τους Έλληνες, προγραμματίζει και τις εκδηλώσεις του οι οποίες είναι οι καθιερωμένες και οι έκτακτες.

Στις 28/2/2020 με πεζοδρόμηση της Μελετοπούλων, από Ανδρονοπούλου μέχρι Σωτ. Λόντου, Παρασκευή της Αποκριάς, υπαίθριος χορός αποκριάτικος . Την επομένη 29/2/2020 πάνω από 50 μέλη του Χορευτικού και φίλοι του Ομίλου φεύγουν για ένα τριήμερο στην Νάουσα. Προγραμματίζεται να δουν το έθιμο < μπούλες>, να επισκεφθούν τα λουτρά Πόζαρ ή την Βεργίνα, την Παναγία Σουμελά, τα Ιωάννινα. Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενα δημοσιεύματα.

Στις 25 Μαρτίου με ενδυμασίες από διάφορα τμήματα του Ελλαδικού χώρου περίπου 100 χορευτές θα παρελάσουν. Στις καθιερωμένες εκδηλώσεις εντάσσεται και η μεγάλη γιορτή λήξης του Χορευτικού έτους, που γίνεται κάθε χρόνο στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Αιγίου, στο τέλος Μαϊου.

Αλλά και το αποχαιρετιστήριο γλέντι των Ενηλίκων που πραγματοποιείται τον Ιούνιο. Όσο για τις έκτακτες εμφανίσεις – παραστάσεις , το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Γυμναστές εξετάζουν όσες προτάσεις έχουν μέχρι τώρα και μαζί με αυτές που θα τους γίνουν, θα επιλέξουν όσες τους συμφέρουν από πλευράς προβολής αλλά και από πλευράς οικονομικής.

ΣΧΟΛΙΑ