Τσίπρας από Πάτρα: Σας καλώ να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας(VIDEO&ΦΩΤΟ)

«Θα αγωνιστούμε μαζί, για την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής.»

Νεότερη Ενημέρωση 20.43

Ολοκληρώθηκε η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην ανοιχτή συνέλευση που διεξήχθη από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, παρουσία βουλευτών, στελεχών του κόμματος αλλά και απλών πολιτών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε του Πατρινούς «να συμμετέχουν ενεργά στον ΣΥΡΙΖΑ και να τον πάρουν ουσιαστικά στα χέρια τους, για να γίνει πράξη μια νέα σχέση με την πολιτική, με την αρχή να γίνετε από το μεγάλο κάστρο της Δημοκρατίας και της προόδου, από την Αχαία, από την Πάτρα».

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας και μπείτε μπροστά στον αγώνα για την κοινωνική αλλαγή», θα αποτελέσει το σύνθημα προς το συνέδριο του κόμματος το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «συνέδριο τομής και συνέχειας» καλώντας «να συνθέσουμε ένα πρόγραμμα προοδευτικής διακυβέρνησης που θα απαντά στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και του λαού».

Παράλληλα ο ίδιος έκανε λόγο για «μια νέα σχέση με την πολιτική» την οποία «θέλουμε να κάνουμε πράξη».

«Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη αλλά ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν στη λήψη των συλλογικών αποφάσεων», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για ένα «ένα πανδημοκρατικό κάλεσμα σε όλους με στόχο να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι στο πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έφτιαξαν οι αντίπαλοί μας».

Ο ίδιος αναφερόμενος στη νέα πλατφόρμα του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «το εργαστήρι της δημοκρατικής συμμετοχής στη νέα εποχή».

«Στη ζωή μας έχει εμπλακεί το κινητό. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τη δράση μας πιο αποτελεσματική ώστε να συμμετέχουμε στις συλλογικές αποφάσεις», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ήδη δουλεύουμε μέσα στην κοινωνία δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται, ώστε να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη του λαού μας».

«Έχουμε τη δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας για πετύχουμε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του αλλά όλοι εσείς που θέλετε να δυναμώστε την προοδευτική παράταξη του τόπου» υπογράμμισε ο Αλ.Τσίπρας.

Αρχική Ενημέρωση 19.39

Σε ανοικτή συγκέντρωση στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, μιλά αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Αχαίας Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία του στο νομό, στα πλαίσια της εξόρμησης για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως επεσήμανε κατ΄ επανάληψη από την Αχαία ο πρώην πρωθυπουργός «διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή που θα οδηγήσει στο αντάμωμα των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών.

99

88

9

90

Για να αγωνιστούμε μαζί, να συνθέσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής.»

 

ΣΧΟΛΙΑ