Χρηστίδης κατά ΝΔ: Τόσο μπετόν όσο «θωρακισμένη» ήταν η οικονομία το 2009

Αιχμηρή απάντηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στις κυβερνητικές διαρροές ότι «η ΚΟ της ΝΔ είναι μπετόν» και ότι οι διαρροές στην ψηφοφορία για την προανακριτική προήλθαν από το ΚΙΝΑΛ.

«Είναι προφανές ότι Η ΚΟ της ΝΔ είναι τόσο μπετόν, όσο θωρακισμένη ήταν η οικονομία που παρέδωσαν το 2009», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης.

 

ΚΙΝΑΛ: Βρήκε ανταπάκριση στους καραμανλικούς ο Παπαγγελόπουλος

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση», σχολίαζει το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει:

«Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας  στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ