Φωτήλας: Με τη Νέα Δημοκρατία τα μέτρα θα είναι πιο…εύπεπτα

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης της μεταπολίτευσης»

Την άποψη πως εφόσον η Νέα Δημοκρατία βρεθεί στο τιμόνι της χώρας, στο χειρότερο σενάριο, τα μέτρα που θα πάρει θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες, εκφράζει με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας.

«Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο» υποστηρίζει ο κ. Φωτήλας και προσθέτει: «αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».

Ο κ. Φωτήλας επαναλαμβάνει πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από το διεθνές περιβάλλον, και εκφράζει την πεποίθηση του πως η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην διαπραγμάτευση.

Η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα, σύμφωνα με τον κ. Φωτήλα, ο οποίος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως «τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης που συνεχίζει να σπέρνει τον εθνικό διχασμό».

ΣΧΟΛΙΑ