Το ΚΙΝΑΛ Αχαϊας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

«Υπουργείο και Περιφέρεια παρακολουθούν με απάθεια και αδράνεια «

Ανακοίνωση για το νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο καθηγητές και τραυματίστηκαν άλλοι δύο, εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ Αχαϊας, καλώντας το Υπουργείο Υποδομών να λάβει άμεσες αποφάσεις για την εκτέλεση του έργου και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Νέο  αίμα στην καρμανιόλα Πατρών-Πύργου

Η περιοχή μας θρηνεί για άλλη μια φορά  την άδικη απώλεια των δυο μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας  και τόσο το αρμόδιο Υπουργείο όσο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος απλά παρακολουθούν με χαρακτηριστική απάθεια και πλήρη αδράνεια. Οφείλει επιτέλους ο Υπουργός Υποδομών να τελειώσει την παντελή απραξία του και να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες των συνεπειών της καθυστέρησης και της απαράδεκτης ολιγωρίας του στο θέμα και να λάβει άμεσα όλες τις αναγκαίες αποφάσεις για την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών και την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου αυτού.

Οφείλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να συμβάλλει αποφασιστικά και να πιέσει έμπρακτα και αποτελεσματικά τον αρμόδιο Υπουργό και την Κυβέρνηση να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Οφείλει επίσης η Περιφέρεια να προβεί σε άμεσες ενέργειες τοποθέτησης προσωρινών διαχωριστικών στηθαίων ασφαλείας σε όλα τα επικίνδυνα σημεία, αφού η προστασία της ανθρώπινης ζωής προηγείται κάθε άλλης ταλαιπωρίας ή καθυστέρησης των χρηστών.»

ΣΧΟΛΙΑ