Στην Πάτρα o Αλέξης Τσίπρας – Σύσκεψη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο (vid & ΦΩΤΟ) – ΝΕΟ

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας. Ήδη βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου συμμετέχει σε σύσκεψη συμμετέχει  με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον αναπληρωτή διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, τους επικεφαλής της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Στο επίκεντρο, θα βρεθεί η υγειονομική και οικονομική κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απότισε  φόρο τιμής καταθέτοντας λουλούδια στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, του εμβληματικού καθηγητή που δολοφονήθηκε πριν από 30 χρόνια από τον Γ. Καλαμπόκα.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ

Συζητήσεις με καταστηματάρχες και εργαζόμενους στην Πάτρα

Με ιδιοκτήτες καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας πάτρα

Τον έντονο προβληματισμό τους για το αν θα μπορέσουν να επιβιώσουν κατά την πανδημία και την οικονομική κρίση που επιφέρει, εξέφρασαν ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Οι καταστηματάρχες διατύπωσαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, την απογοήτευσή τους για τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στις επιχειρήσεις τους και τα αλλεπάλληλα lockdown.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα:

  • 10:30 Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Σύσκεψη με τη Διοίκηση και Διευθυντές κρίσιμων κλινικών του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Συνάντηση με εργαζόμενους.
  • 12:00 Σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας)
  • 13:30 Συνάντηση με επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία (Ναύτ-οικο – Ρίο)

ΣΧΟΛΙΑ