Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
21 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόφαση-σταθμός για την Ε.Ε.-Η Ελλάδα με 32 δισ. η πιο κερδισμένη από το Ταμείο Ανάκαμψης «Κορώνες κοινωνικής αποστασιοποίησης», στη Γερμανία Πάτρα: Να ενταχθούν και οι μερικώς απασχολούμενοι στο Συν – Εργασία Το ECDC για το κλείσιμο των συνόρων και τα τεστ πριν από το ταξίδι Για μόλις 1 δολάριο πουλήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ Το πρώτο πρόστιμο για γκράφιτι σε δύο άτομα Δυτ.Ελλάδα: Στα ΚΕΠ η έναρξη επαγγέλματος και η ίδρυση σχολής οδηγών Κεραμέως: Η Παιδεία, μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις για τη χώρα, μακροπρόθεσμα Αλεξόπουλος: Είμαστε παρόντες στον αγώνα των πληρωμάτων του ΑΣΟ για στέγη 3 μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας για την επόμενη μέρα Χρυσοχοΐδης: Με απόλυτη ψυχραιμία, με σχέδιο και στρατηγική φυλάσσουμε τα σύνορά μας Βραβεύτηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας

Σπυράκη: Ο Καμμένος διασύρει τη χώρα διεθνώς – Απολύτως αναξιόπιστη η κυβέρνηση

Σπυράκη στον realfm 97,8: Ο Καμμένος διασύρει τη χώρα διεθνώς – Απολύτως αναξιόπιστη η κυβέρνηση

 Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη στον realfm 97,8.

«Η συμπεριφορά του κ. Καμμένου που είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας, τον οποίο διόρισε ο κ. Τσίπρας, διασύρει τη χώρα διεθνώς. Πρόκειται για μια απολύτως αναξιόπιστη κυβέρνηση, για απολύτως αναξιόπιστους χειρισμούς στην εξωτερική μας πολιτική. Και θα ήταν αστείο όλο αυτό που κάνει ο κ. Καμμένος κάνοντας εξωτερική πολιτική χωρίς, όπως το Μαξίμου διατείνεται, συνενόηση με τον Πρωθυπουργό, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Αν δεν ήταν εξόχως βλαπτικό για την χώρα. Μας βλάπει όλους, βλάπτει την Ελλάδα. Δεν είναι η ώρα να σχολιάσουμε τα σενάρια του κ. Καμμένου, καθώς έχουμε εξηγήσει σε όλους τους τόνους ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με την βοήθεια του κ. Καμμένου, ο κ. Τσίπρας ήταν παρών, ο κ. Κοτζιάς υπέγραψε αλλά ο κ. Καμμένος κρατούσε το στυλό, αφού δεν καταψήφισε την κυβέρνηση» η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ακούστε τη συνέντευξη στον realfm 97,8

«Για αυτά τα ζητήματα οφείλει να απαντήσει η κυβέρνηση. Υπήρξε μια διαρροή και τίποτε περισσότερο για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι απαραίτητο να δίνονται σαφείς εξηγήσεις από την κυβέρνηση. Ήταν μέσω διαρροής και θα ήταν απαραίτητο να μιλάμε καθαρά γιατί με διαρροές χτίζουμε ανώγεια και κατώγεια και συμβαίνει συχνά αυτό στην Ελλάδα» σχολίασε το δημοσίευμα των ΝΥ Times.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο βολικός συνομιλητής του κ. Ζάεφ» τόνισε.

«Δεν επικυρώνουμε τη συμφωνία και δεν την επικυρώνουμε ούτε στην επόμενη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ