Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
20 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Κόκκινο» το ντέρμπι του βόλεϊ. Έξαλλοι με τη διαιτησία οι «πράσινοι» Σύλληψη αρχιφύλακα στη Σάμο για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών «Τρελός» με τον Παναθηναϊκό ο Παππάς. Στο γήπεδο για το ματς με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ Κραυγή αγωνίας φοιτητών του ΑΠΘ: Φοβόμαστε-Η διακίνηση ναρκωτικών γίνεται μέρα μεσημέρι Σε ακριτικά νησιά του ΒΑ Αιγαίου το πλοίο ΓΥ του ΠΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ για παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους Μπλατ: Να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Μακάμπι Ο Μ. Βαρβιτσιώτης κατά της κυβέρνησης για την απομάκρυνση του διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σταθάκης: Καταργείται η Χρέωση Προμηθευτή και το Τέλος Λιγνίτη – Σημαντικά οφέλη για παραγωγούς, προμηθευτές και νοικοκυριά Νέες θλιβερές πρωτιές για την χώρα σε κατανάλωση & επενδύσεις ΑΕΚ – Μπάγερν, Ουζουνίδης: «Πρόκληση το ματς. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί» H μνηστή του Κασόγκι υπό 24ωρη αστυνομική φρούρηση στην Τουρκία ΑΕΚ – Μπάγερν, Ουζουνίδης: «Πρόκληση το ματς. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ποτάμι: «Φωνές που εμπνέουν» στο συνέδριο του Νοεμβρίου

Πρόσκληση σε σημαντικές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής να μιλήσουν στο ανοιχτό συνέδριο του Νοεμβρίου απηύθυνε το Ποτάμι.

 Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ακουστούν καινοτόμες προτάσεις και τολμηρές ιδέες, κόντρα στο κυρίαρχο γκρίζο και άγονο πολιτικό περιβάλλον.

Στις «Φωνές που εμπνέουν» συμμετέχουν μέχρι στιγμής:

Ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος 

Η πρύτανης Ελένη Αρβελέρ

Ο καθηγητής του London School of Economics και μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Δημήτρης Βαγιανός 

Ο ιστορικός και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Βερέμης

Ο ψυχίατρος – ψυχαναλυτής Ματθαίος Γιωσαφάτ 

Ο οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης

Ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας 

Η ιστορικός και συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο οποίος, το καλοκαίρι, συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων παγκοσμίως στην ψηφιακή διακυβέρνηση

Οι προσωπικότητες αυτές θα μιλήσουν ζωντανά στους συνέδρους και τους καλεσμένους του Ποταμιού, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και μέσω live streaming σε στελέχη και φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ομιλίες θα γίνονται στις ακέραιες ώρες της ημέρας (π.χ. 14.00 ακριβώς, 15.00 ακριβώς κ.ο.κ) διακόπτοντας τη ροή των συνεδριακών διαδικασιών.

Η τελική λίστα των ομιλητών και οι ακριβείς ώρες των ομιλιών θα ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

 

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ