Πατρών-Πύργου: «Αντιμέτωπος» με τις επιλογές του ο Κ. Καραμανλής-Σύσκεψη με Ν. Φαρμάκη – Στα «κάγκελα» ο Κ. Πελετίδης

ΜΠΛΟΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙ.ΠΕ.

Ο πολυπόθητος «λευκός» καπνός, ο οποίος θα σηματοδοτήσει την ουσιαστική και πραγματική αντίστροφη μέτρηση για την ΄κατασκευή της Πατρών – Πύργου, αποτελεί το διακύβευμα για τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων στην προγραμματισμένη για σήμερα στις 4.00 το απόγευμα σύσκεψη στην Αθήνα, με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή.

Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι, ο κ. Καραμανλής να ανακοινώσει τόσο τον τρόπο κατασκευής της Πατρών – Πύργου, όσο και την ημερομηνία έναρξης των εργασιών ή έστω το ένα από τα δύο, κάτι το οποίο φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο.

Το «ραντεβού» της Αθήνας, γίνεται αφενός υπό το βάρος της πρόσφατης απώλειας δύο ακόμα ανθρώπων, οι οποίοι σκοτώθηκαν επιστρέφοντας από τα Λεχενά όπου δίδασκαν, αλλά και τον αποκλεισμό που θα έχει πραγματοποιήσει στις 11.00 σήμερα το πρωί, στην Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης προς την ΒΙ.ΠΕ, η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος, με το Δήμο της Πάτρας, κινείται και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Δυτική Αχαία Χ. Νικολάου, ενώ  την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Σπ. Μυλωνάς βάζει στο «τραπέζι» , Αποκατάσταση της πρόσβασης κατοίκων της δυτικής Ωλενίας , Αλλαγή του Κόμβου για την έδρα του δήμου, Οδική σύνδεση της «Ολυμπίας Οδού» με τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου και τη θέση των Διοδίων να είναι στα διοικητικά όρια Αχαΐας – Ηλείας και όχι πριν την Κ. Αχαΐα

ΣΧΟΛΙΑ