Παρέμβαση Βαρεμένου για τη διάλυση των συμβάσεων στον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος

«Υπολογίζουν κουτοπόνηρα μέσα στην αναταραχή αλλά και την παγωμάρα του κορωναϊού»

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου, για τη διάλυση των συμβάσεων στον οδικό άξονα Πάτρα-Πύργος:

“Μέσα στο ζόφο και τη νύχτα του κορωναϊού, ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών προχώρησε χθες στην ολοκλήρωση του πραξικοπήματος της διάλυσης των συμβάσεων του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος. Ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει, οι παραγγελίες-παραγγελίες! Τη στιγμή που διπλασιάζουν το κόστος για την χρήση των ΜΕΘ στα ιδιωτικά νοσοκομεία, γιατί να λογαριάζουν το κόστος της διάλυσης των συμβάσεων και την συνακόλουθη καθυστέρηση της ολοκλήρωσης ενός πολύπαθου έργου; Αντί να ολοκληρώσουν εν εξελίξει ευρισκόμενα έργα, κάνουν ό,τι μπορούν για να περιπλέξουν την κατάσταση, υπολογίζοντας, προφανώς κουτοπόνηρα, ότι μέσα στην αναταραχή αλλά και την παγωμάρα του κορωναϊού, θα υπερπηδήσουν τις νομικές επιπλοκές, ενώ για την «ενημέρωση» του ελληνικού λαού θα φροντίσει ο γνωστός προπαγανδιστικός μηχανισμός. Άλλωστε, σκέφτονται, με ένα τμήμα των πολιτών κλεισμένο στο σπίτι, τί περιθώρια αντιδράσεων υπάρχουν;

Τη στιγμή λοιπόν που ένα τμήμα του κόσμου στην επαρχία οδηγείται στην απόλυτη φτωχοποίηση ή ακόμη και στην πείνα, δημιουργούνται εμπόδια στην ολοκλήρωση των έργων και ο αρμόδιος υπουργός συνεχίζει σε νέες περιπέτειες. Υλοποιώντας προφανώς προεκλογικές δεσμεύσεις που φαίνεται να είναι τόσο ισχυρές ώστε να μην επηρεάζονται από κανέναν κορωναϊό”.

ΣΧΟΛΙΑ