Πάτρα: Τι θα πει την Τρίτη στην ομιλία του ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ποιοι έχουν δεχθεί κρούση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε.  Ν.Δ.  Αχαϊας Ανδρέας Μαζαράκης, με ανακοίνωσή του, αναφέρεται στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πάτρα την προσεχή Τρίτη, στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας του, χαρακτηρίζοντάς της «βαρυσήμαντη».

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΔ θα αναλύσει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος για τη χώρα, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Στην ομιλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss, την Τρίτη στις 8 το βράδυ, έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες, λογιστές, ενώ είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας αναφέρει:

«Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα που θα αφορά την οικονομία και την ανάπτυξη θα είναι μια βαρυσήμαντη ομιλία, μια μνημειώδης ομιλία θα έλεγα. Στην ομιλία αυτή ο πρόεδρος θα ανοίξει τη βεντάλια του οικονομικού προγράμματος που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα, στην Ελλάδα της Νέας Εποχής.

Είμαι βέβαιος ότι η ομιλία αυτή θα αποτελεί σημείο αναφοράς για οικονομικά θέματα. Θα αναφέρονται σ’ αυτήν ως την «ομιλία της Πάτρας» σε αντιστοιχία με εξαγγελίες οικονομικών προγραμμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ή και παλαιότερα το «Ζάππειο».

Εκφράζω την βεβαιότητα ότι το «πρόγραμμα της Πάτρας» θα είναι απολύτως αξιόπιστο,  εντελώς ρεαλιστικό και εν τέλει πλήρως εφαρμόσιμο. Έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες, λογιστές. Η ομιλία θα είναι ανοιχτή στους οπαδούς και φίλους της παράταξης.

Με τον ερχομό του στην Πάτρα θα λάβει υπόσχεση ζωής, ότι την επόμενη φορά – όποτε κι αν είναι αυτή – θα επισκεφθεί ένα καταγάλανο νομό. Ένα γαλάζιο νομό, σαν το γαλάζιο τ’ ουρανού.»

Ψηφοδέλτιο ΝΔ Αχαϊας

Αγνωστο παραμένει, μέχρι τώρα, αν κατά την ομιλία του την Τρίτη ο Κυρ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Αχαϊα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα εννέα άτομα που ήδη έχουν δεχθει κρούση από την Πειραιως είναι οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσωνας Φωτήλας Γιώργος Κουτρουμάνης, Άγγελος Τσιγκρής, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ασπασία Ρηγοπούλου Αθηνά Τραχήλη, Εφη Γιαννιά και Ντία Ζαχαροπούλου Στούμπου.

ΣΧΟΛΙΑ