Πάτρα: Ολομέλεια της Ανυπότακτης Πολιτείας το Σάββατο

Στο χώρο εκδηλώσεων του ΤΕΕ

Ανακοίνωση για την Ολομέλεια της παράταξης που θα πραγματοποιεί το Σάββατο στην Πάτρα, εξέδωσε η Ανυπότακτη Πολιτεία:

«Η Ανυπότακτη Πολιτεία καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην ολομέλεια της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/11 και ώρα 11.00 στο χώρο εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος (Τριών Ναυάρχων 40).

Σε μία κρίσιμη για την πόλη περίοδο, με θέματα στρατηγικής σημασίας να ανοίγονται στο δημόσιο διάλογο, θεωρούμε χρέος μας να μοιραστούμε τις απόψεις και τις αγωνίες μας με κάθε προοδευτικό συμπολίτη μας. Η διέλευση του τραίνου, η χάραξη για τη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, η διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης και του νομού, η διαχείριση του φράγματος Πείρου – Παράπειρου είναι κάποια από τα «μέτωπα» της πόλης για το επόμενο διάστημα.

Μια μάχιμη, προοδευτική αντιπολίτευση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αναγκαία συνθήκη για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της πόλης. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης εξαντλείται σε επικοινωνιακά τρικ και συντηρητικές θέσεις για τα μεγάλα ζητήματα.

Σας καλούμε για τη συμμετοχή σας στην ολομέλεια μας και τη συμβολή σας στο διάλογο μας για τα μεγάλα και τα μικρά ζητήματα της πόλης.»

ΣΧΟΛΙΑ