Πάτρα: «Εδώ Πολυτεχνείο» με μέτρα τάξης, ασφάλειας και ΜΑΤ

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Με το βλέμμα  στραμμένο στην επικείμενη 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου βρίσκεται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα , οι επιτελείς της οποίας έχουν κληθεί σήμερα σε σύσκεψη, στην οποία θα οριστικοποιηθεί το σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση πιθανών επεισοδίων.

Ωστόσο όλη σχεδόν η δύναμη της αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή,  ενώ από την παραμονή της 17ης Νοέμβρη αναμένεται να ενισχυθεί με διμοιρίες των ΜΑΤ από γειτονικούς Νομούς.

Το παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου,  το ίδιο το κτίριο της αστυνομικής Διεύθυνσης στην Ερμού, ο έσπερος , η πλατεία εθνικής αντίστασης, χώροι όπου στεγάζονται και λειτουργούν στέκια συλλογικοτήτων στην Πάτρα, το δικαστικό Μέγαρο ΄, αστυνομικά τμήματα , κτίρια όπου στεγάζονται προξενεία καθώς και άλλοι πιθανοί στόχοι αποτελούν το σημείο αναφοράς στο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση επεισοδίων αλλά και πιθανοί στόχοι, ενώ ιδιαίτερα μέτρα θα ληφθούν κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης συγκεντρώσεων και κάθε πορείας η οποία θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι και την κορύφωση των εκδηλώσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ