Πάτρα: Αναβολή της δίκης για τους παρατασιούχους του Δήμου

Στο πλευρό τους η Δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης,  και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Διονύσης Πλέσσας, παραβρέθηκαν σήμερα  Τετάρτη 9 Μάη, στα Δικαστήρια όπου εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων συμβασιούχων (παρατασιούχων) του Δήμου στην Καθαριότητα, στον Ηλεκτροφωτισμό και στα Κοιμητήρια.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία και τόνισε: «Με τον αγώνα μας κερδίζουμε τις διεκδικήσεις μας, και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να μείνουν στη δουλειά οι παρατασιούχοι εργαζόμενοι. Διεκδικούμε δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα. Ενωμένοι θα πάμε να ζητήσουμε να γίνουν πράξη αυτά τα οποία δικαιούνται οι εργαζόμενοι. Τόσο καιρό αυτά θα μπορούσαν να είχαν λυθεί, δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε στα Δικαστήρια για να διεκδικήσουμε αυτό που είναι αυτονόητο, το δικαίωμά τους στη δουλειά».

Το Δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων μέχρι τις 20 και 27 Ιουνίου 2018. Μέχρι τότε οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα συνεχίζουν να εργάζονται στο Δήμο.

ΣΧΟΛΙΑ