Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
27 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ για τις μισθώσεις τύπου Airbnb Στην «τσιμπίδα» της αστυνομίας πενταμελής εγκληματική ομάδα που δρούσε στην Ηλεία Πάτρα: «Mediterranea» αύριο από τον Δημοτικό Κινητό Κινηματογράφο Ο Μαργαρίτης Σχοινάς νέος Έλληνας επίτροπος στην Κομισιόν «Βόμβα» Κυρανάκη για ιδιωτικοποίηση και της κύριας σύνταξης Η Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν κατά της κατάργησης της Νομικής στην Πάτρα Πάρος: Μυστήριο με φουσκωτά που βρίσκονται τρυπημένα από μαχαίρι Προκαλεί ο Ρουπακιάς για δολοφονία Φύσσα: «Μια απλή ανθρωποκτονία την έκαναν…» Κιότο: Στους 24 τουλάχιστον οι νεκροί από την πυρκαγιά στο στούντιο animation (VIDEO) Πάτρα: Η παράσταση «Μαμ» του «Αρματος Θέσπιδος» στο 13ο Δημοτικό σχολείο Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Τι δήλωσε ο τραυματίας πιλότος (ΦΩΤΟ & VIDEO) Ο διάλογος Μηταράκη – Πολάκη για τις κατσαρίδες και το… DTT

Ο Ντίας-Κανέλ έγινε ο πρώτος Κουβανός πρόεδρος που απέκτησε λογαριασμό στο Twitter

Ο Ντίας-Κανέλ έγινε ο πρώτος Κουβανός πρόεδρος που απέκτησε λογαριασμό στο Twitter

Ο Μιγκέλ Ντίας- Κανέλ έγινε χθες Τετάρτη ο πρώτος Κουβανός πρόεδρος που απέκτησε λογαριασμό στο Twitter, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 8.600 ακόλουθους μέσα σε λίγες ώρες.

«Βρισκόμαστε στην Πινάρ ντελ Ρίο όπου κυριαρχεί η αλληλεγγύη και οι προσπάθειες να ανακάμψουμε από τις επιπτώσεις του κυκλώνα Μάικλ», έγραψε ο πρόεδρος της Κούβας σε ένα από τα πρώτα του tweet.

Ο 58χρονος Ντίας- Κανέλ προσπαθεί να εκσυγχρονίσει την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης σε μια χώρα όπου οι πολίτες έχουν συνηθίσει τις αργές κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Ο πρόεδρος της Κούβας επιθυμεί επίσης να ενισχύσει τη χρήση των νέων τεχνολογιών και των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα, αν και λίγοι άνθρωποι έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο στο σπίτι τους και μόλις έχει αρχίσει να διαδίδεται το ίντερνετ στα κινητά τηλέφωνα.

«Ο νέος πρόεδρος είναι ένας σύγχρονος Κουβανός και (…) σήμερα προσαρμόζεται στις νέες μεθόδους επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο», επεσήμανε ο πολιτικός επιστήμονας Αρτούρο Λόπες- Λέβι.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι η δεν θα πρέπει να υπάρχουν υπερβολικές προσδοκίες από την κίνηση αυτή του Ντίας-Κανέλ, αν και αντικατοπτρίζει «την ικανότητά του να εκσυγχρονίσει τον τρόπο άσκησης της πολιτικής».

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ