Ν.Νικολόπους σε Οδ.Παναγόπουλο: «Είχες υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας» (ΦΩΤΟ)

Η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα» του Ν. Νικολόπουλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει τη δική της εκδοχή σε ότι αφορά την εμφάνιση του πατρινού Οδ. Παναγόπουλου,ως υποψηφίου του συνδυασμού. Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται πως ο κ. Παναγόπουλος είχε μόνος του υποβάλλει και υπογράψει αίτηση υποψηφιότητας.

panagopoulosΤο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

Από τη «Νέα Πάτρα» ανακοινώνονται τα εξής:

Με έκπληξη διαβάσαμε σε μέσα ενημέρωσης τη δήλωση του κ. Οδυσσέα Παναγόπουλου, με την οποία διαψεύδει τη συμμετοχή του στον συνδυασμό του Νίκου Νικολόπουλου. Είναι προφανές ότι ο κ. Νικολόπουλος και η «Νέα Πάτρα» δεν κρατούν και δεν δεσμεύουν κανέναν να συνταχθεί μαζί τους με το ζόρι. Είναι εξίσου προφανές όμως ότι θα ήταν κάποιος ανόητος να δημοσιεύσει το όνομα κάποιου πολίτη χωρίς την έγκρισή του. Γι’ αυτό και η «Νέα Πάτρα» διαθέτει γραπτή αίτηση υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον κ. Παναγόπουλο στον συνδυασμό μας, την οποία και παρουσιάζει.

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως ο φόβος και ο πανικός της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν κρύβονται πλέον. Όμως, όσες και όποιες μεθοδεύσεις και να χρησιμοποιήσει δεν μπορεί να αναστείλει την ημερομηνία λήξης της, που είναι στις εκλογές του Μαΐου.

Επισυνάπτεται η αίτηση του κ. Οδυσσέα Παναγόπουλου

 

ΣΧΟΛΙΑ