Μαρίνα Πατούλη: Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω, αρνητικός ο σύζυγός μου

Υποψήφια στο Μαρούσι, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Πατούλη

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο συζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη. Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», τόνισε η Μαρίνα Πατούλη.

Άφησε δε να εννοηθεί ότι ο σύζυγός της διαφωνεί με την υποψηφιότητά της κι αποκάλυψε ότι ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου δεν γνώριζε ότι θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις το περασμένο Σάββατο.

Σε ερώτηση αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

 

ΣΧΟΛΙΑ