Κοζάνη: Στο νοσοκομείο ο αντιπρόεδρος του ΔΣ-Δέχθηκε μπουνιά από πολίτη

O διάλογος με τον θερμόαιμο 62χρονο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, από τη μία τα ξημερώματα ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Γιώργος Δουγαλής, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 62χρονο, κάτοικο Κρόκου.

Ο κ. Δουγάλης,  γύρω στα μεσάνυχτα σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr μετέβη σε κεντρικό καφέ του Κρόκου Κοζάνης. Κάποιος από τους θαμώνες του μαγαζιού, βλέποντάς τον, φέρεται να του είπε: «Τι, εκλογές έχουμε και μου ήρθες; Ανά τέσσερα χρόνια εμφανίζεσαι στον Κρόκο».

Όπως λένε, από το περιβάλλον του Αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Δουγαλής, αφού τον ακούμπησε φιλικά στην πλάτη, του απάντησε: «Σ’ εσένα πάντως δεν έρχομαι να με ψηφίσεις». Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος με κατάληξη το γρονθοκόπημα στο πρόσωπο τού κ. Δουγαλή, από  την πλευρά του 62χρονου. Όπως συμπληρώνουν, από το περιβάλλον του Αντιπροέδρου, ο κ. Δουγάλης, αν κι αιμόφυρτος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ενώ αμέσως μετά κι αφού είχε λήξει το συμβάν, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και υπέβαλε μήνυση. Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται, μέχρι κι αυτή την ώρα, με τραύματα στο πρόσωπο.

Καταγγελία από τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου

Το γεγονός κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του πρώην αντιδημάρχου Λ. Μαλούτα : Χτες το βράδυ, Σάββατο 2-6-2018, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  και συνάδελφός μας Γιώργος Δουγαλής δέχτηκε απρόκλητη τραμπούκικη επίθεση σε κατάστημα, στον Κρόκο.

Ο συνάδελφος τραυματίστηκε, εισήχθη στο Μαμάτσειο για παροχή των πρώτων βοηθειών και νοσηλεία.

Υποβλήθηκε μήνυση  στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Η  βία  σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί στοιχείο  του δημόσιου λόγου, της πολιτικής αντιπαράθεσης του δημοκρατικού  διαλόγου και είναι απερίφραστα καταδικαστέα.

Η είσοδός της τα τελευταία χρόνια στα δημόσια πράγματα της πατρίδας μας και η συνεχιζόμενη παρουσία της είναι βέβαιο ότι δεν προοιωνίζει θετικό μέλλον για τον τόπο.

Καταγγέλουμε το περιστατικό, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον συνάδελφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ο κ. Γιώργος Δουγαλής

ΣΧΟΛΙΑ