ΚΙΝΑΛ: Αναπάντητα τα ερωτήματα για την τραγωδία στους Παξούς

«Πολύ φοβόμαστε ότι ναυάγιο αυτό δεν θα είναι το τελευταίο»

Τη λύπη του «για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα, για μία ακόμη φορά, μέσα στα εθνικά χωρικά μας ύδατα» εκφράζει, με ανακοίνωσή του τομεάρχης Ναυτιλίας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Διαμαντίδης αναφερόμενος στο ναυάγιο στους Παξούς.

Ο κ. Διαμαντίδης επισημαίνει: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στην  επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Η προσπάθεια τους έσωσε 21 ανθρώπινες ζωές» και σημειώνει: «Η επιχείρηση, ωστόσο, συνεχίζεται και τα αναπάντητα  ερωτήματα που δημιουργούνται από το νέο, τραγικό ναυάγιο στους Παξούς είναι αρκετά.Ποιο ήταν το σημείο αναχώρησης των μεταναστών; Ποιος ο προορισμός τους; Υπήρχαν διακινητές πάνω στο σκάφος; Πόσα άτομα είχαν επιβιβαστεί; Πόσα 24ωρα, οι άνθρωποι παρέμεναν στοιβαγμένοι στο μοιραίο σκάφος;»

Ο τομεάρχης Ναυτιλίας του Κινήματος Αλλαγής ζητά από το Λιμενικό Σώμα, αφού συνεχίσει την έρευνα, να δώσει άμεσα απαντήσεις και τονίζει:« Πολύ φοβόμαστε ότι το νέο τραγικό ναυάγιο στους Παξούς, δεν θα είναι το τελευταίο, ειδικά όσο τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα».

 

ΣΧΟΛΙΑ