Τρίτη 16 Ιουλίου 2019
19.4 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΟΠΥΥ: Διαγωνισμός για παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς φαρμάκων υψηλού κόστους ΟΗΕ: Αυξάνονται οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάσταση πείνας Σαρρωτικός «Αντίνοος» με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι, ανέμους θα χτυπήσει στη Δυτική Ελλάδα (ΧΑΡΤΕΣ) Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων,δωρεών, γονικών παροχών και κληρονομιών Αυτά είναι τα μέτρα κατά της Τουρκίας που υιοθέτησε το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων Τσίπρας: Βούληση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουμε μαζί σε θαρραλέα διαδικασία ανασυγκρότησης Ιράν: Συνελήφθη Γαλλοϊρανή ερευνήτρια του Ινστιτούτου Πολιτικών Επιστημών Το σχολικό κουδούνι στις 8.15 και όχι στις 09.00 Οι ΗΠΑ θα αρνούνται το άσυλο στους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα διασχίζοντας το Μεξικό Ικανοποίηση Δένδια για την ομοφωνία των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. στο ζήτημα των τουρκικών γεωτρήσεων Μπαράζ φοροελέγχων σε Κω, Κάλυμνο και Ρόδο Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο Περιστέρι

Η απάντηση Τζανακόπουλου στη ΝΔ

Η απάντηση Τζανακόπουλου στη ΝΔ

Μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 «Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί τετάρτου Μνημονίου να καταρρέει, τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει την βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις» δηλώνει ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε γραπτή του ανακοίνωση επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση της σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Χθες, ξανά, ο κύριος Χατζηδάκης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Hanns Seidel, ζήτησε να μην επιδιώκει η κυβέρνηση την ανατροπή διαρθρωτικών αλλαγών, εννοώντας την ανατροπή του μέτρου για τις συντάξεις. Σήμερα πάλι της φταίει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αύριο θα της φταίει το κακό το ριζικό της».

   Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: «η χώρα όμως βγήκε από τα Μνημόνια. Και η ΝΔ καλά θα κάνει να το βάλει καλά στο μυαλό της αντί να επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα σαμποτάζ. Δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της».

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ