Επική ατάκα νεαρής μαμάς σε Μητσοτάκη: “Τι γκόμενος είσαι” (VIDEO)

Τον αγκάλιασε και ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του

Ένα σχόλιο… μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό «φάσμα» άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην βόλτα του στην Κυψέλη, με το βίντεο να γίνεται το απόλυτο viral!

Tο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Πέμπτης, 22.11.2018. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή.

Ωστόσο ο διάλογός του με μια νεαρή μαμά ήταν… όλα τα λεφτά! Κατά την διάρκεια της βόλτας του στην Κυψέλη, λοιπόν,  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με κατοίκους της  περιοχής ενώ δεν έλειψαν και οι ενδείξεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα μια μητέρα που έτυχε να περνά εκείνη την από την πλατεία της Κυψέλης σταμάτησε για να χαιρετήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αρχή του έδωσε το χέρι της. Στην συνέχεια, όμως, τα πράγματα… αγρίεψαν! «Είσαι φοβερός» του είπε αρχικά, ενώ τον αγκάλιασε και ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του.

Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες η συγκεκριμένη κυρία ακούγεται να του λέει: «Τι γκόμενος είσαι»! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε έστρεψε το βλέμμα του στο μωρό της και την ρώτησε το όνομα του παιδιού της!

ΣΧΟΛΙΑ