Γ. Αμυράς: Να τα βγάλει όλα στη φόρα ο Θεοδωράκης

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», δήλωσε

Συνεχίζεται η μάχη στο Ποτάμι με τον Γιώργο Αμυρά να στρέφει τα βέλη του κατά του Σταύρου Θεοδώρακη για το γεγονός ότι ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», δήλωσε ο κ. Αμυράς σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στο ζήτημα των ηχογραφήσεων, προκάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις. «Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε και τόνισε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι σε ποιον».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του», τόνισε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας «ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός. Όταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Τέλος ο κ.Αμυράς δεν περιορίστηκε στα παραπάνω αλλά υπογράμμισε πως «όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Εβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».

ΣΧΟΛΙΑ