Γιώργος Κυρίτσης: Η Ομάδα Δέλτα ήταν «χούλιγκαν με παπιά»

Υποστήριξε ότι έχει δει πληρώματα της Ομάδας να την πέφτουν σε συνταξιούχους

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης χαρακτήρισε την ομάδα ΔΕΛΤΑ ως «χούλιγκαν με παπιά». Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρώην βουλευτής κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, μάλιστα υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί χτυπούσαν ανεξέλεγκτα.

Ο διάλογος του κ. Κυρίτση με τον δημοσιογράφο της τηλεοπτικής εκπομπής:

Κυρίτσης: Ναί, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Δεν είναι η ομάδα Δίας…Η Ομάδα Δέλτα είναι ΜΑΤ. Αλλο ΜΑΤ με παπιά και άλλο η Ομάδα Δίας, που είναι αστυνόμευση. Σύμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του προΐσταμένου τους υπουργού. Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, Χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα.

Δημοσιογράφος: Η Ομάδα Δέλτα ήταν χούλιγκανς με παπιά;

Κυρίτσης: Ναί ήταν χούλιγκανς με παπιά. Γι αυτό συμφωνώ με την εκτίμηση Τόσκα για την διάλυση της ομάδας.

Στη συνομιλία παρενέβη και ο διευθυντής του γραφείο Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο πάνελ. «Τι σας κάνει εντύπωση. Πρίν από μία εβδομάδα έλεγαν μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, αυτοί που έχουν αστυνομικούς να τους φυλάνε. Τώρα ακούω οτι το κακό με την Ομάδα Δέλτα ήταν ότι ήταν ΜΑΤ. Συγνώμη όταν είχατε στήσει τα ΜΑΤ στου Μαξίμου σαν τέτρις δεν σας ενοχλούσαν; Και σας ενοχλεί η Ομάδα Δέλτα; Η οποία πήγαινε να κάνει την δουλειά της και να προστατεύσει τους πολίτες από τους μπαχαλάκηδες.

Κυρίτσης: Εγω έχω δεί την Ομάδα Δέλτα να την πέφτει σε συνταξιούχους.

ΣΧΟΛΙΑ