Βούλτεψη: Χαμομηλάκι, κ. Καμμένε, χαμομηλάκι!

Tις δηλώσεις που έκανε χθες ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη.

«Ανάμεσα στα πολλά ψέματα που ειπώθηκαν χθες από το καταστροφικό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, ακούσαμε τον κ. Καμμένο να ανακοινώνει πομπωδώς ότι το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έπεσε στα προ κρίσης επίπεδα, δηλαδή στο 2009», ανέφερε αρχικά η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας:

«Η αλήθεια είναι», σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, «ότι αυτό είχε ήδη συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2014. Τότε είχαμε επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα».

«Μετά ήλθε η λαίλαπα της “περήφανης διαπραγμάτευσης” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα ομόλογα πήγαν πάλι στον Θεό. Χρειάστηκαν δύο νέα μνημόνια και επιβολή των πιο σκληρών μέτρων για να αποφασίσουν οι αγορές (που θα χόρευαν στα νταούλια των Τσίπρα – Καμμένου) ότι επιστρέψαμε στο 2014», επισημαίνει η πρώην υφυπουργός, για να συνεχίσει:

«Χθες, ο κ. Καμμένος σέρβιρε τσάι δίκην… ηρεμιστικού. Δεν γνωρίζουμε τι ήπιε στο πάρτι των γενεθλίων του, αλλά αν ψάχνει για ηρεμιστικό, του συνιστώ το χαμομήλι, για να ξεχνά τι υπογράφει (στα τέσσερα και με τα δύο χέρια και με την ουρά κάτω από τα σκέλια) για την καρέκλα του μεταμφιεσμένου στρατάρχη».

«Έτσι είναι! Με ένα υπουργείο για λάφυρο ξεχνάς και τους «Τσολάκογλου» και τους “γερμανοτσολιάδες”. Γι’ αυτό, χαμομηλάκι κ. Καμμένε, χαμομηλάκι…», κατέληξε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: Real News – Πολιτική

ΣΧΟΛΙΑ