Αντιπαράθεση Τζαβάρα – Ξυδάκη για τα κίνητρα της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

 

 

Στην ίδια γραμμή για τα κίνητρα της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου συνέχισε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας, απ’ τη συχνότητα του Ραδιοφώνου 24/7. «Δεν θα πρέπει να γίνονται τέτοιες συνδέσεις» αντέτεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης

 

 

Σημείωσε ότι «η βία ξεπηδάει από ‘κει που δεν γίνεται γίνεται διάλογος, όλες οι εντάσεις εκτονώνονται με διάλογο». Ο κ. Τζαβάρας υπογράμμισε ακόμη ότι «κάτι δεν κάνουμε καλά σ’ αυτόν τόπο» και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να προκύπτουν συνέχεια διχασμοί».

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, σημείωσε ότι δεν υπάρχει πολιτικό χρώμα στη δολοφονία και δεν θα πρέπει να γίνονται τέτοιες συνδέσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, απ’ το βήμα της Βουλής, ο κ. Τζαβάρας έδωσε πολιτικές διαστάσεις στη δολοφονία του ποινικολόγου, λέγοντας ότι: «Το χέρι αυτών των άνανδρων δεν το όπλισε κάποια σκοτεινή δύναμη». Συνέδεσε μάλιστα τη δολοφονική πράξη με την «καθημερινή ποιότητα της πολιτικής ζωής και του βίου που ξεπέφτει σε αρχές». «Η λαϊκή κυριαρχία φτωχαίνει με τέτοιες άνανδρες πράξεις», είπε ακόμη.

Τις χθεσινές αναφορές του κ. Τζαβάρα στηλίτευσε ο  Νίκος Ξυδάκης καταλογίζοντάς του ότι βιάστηκε να δώσει πολιτική διάσταση στην αποτρόπαιη δολοφονία.

«Οπωσδήποτε και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ και ως πολιτικός κόσμος εκφράζουμε την οδύνη και την απέχθειά μας για αυτή την πράξη» είπε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε: «ωστόσο να μη βιαστούμε να την χαρακτηρίσουμε πολιτική δολοφονία». Κάλεσε, μάλιστα, τον βουλευτή να περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. «Ας μη δώσουμε κανένα πολιτικό χρώμα. Ας μην χαρακτηρίζουμε πολιτικές ομάδες και πολιτικούς χώρους» συμπλήρωσε ο κ. Ξυδάκης.

 

Πηγή: NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

ΣΧΟΛΙΑ