Έφοδος Νταβλούρου στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας – Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Ζητούσε εξηγήσεις γιατί δεν τον κάλεσαν

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Πήγε για τσαμπουκά κι΄έφυγε «κουρεμένος». Ο λόγος για τον πρώην Αχαιό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θαν. Νταβλούρο ο οποίος έκανε χθες το βράδυ έφοδο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα όπου συνεδρίαζε η ΝΟΔΕ προκειμένου να ζητήσει  εξηγήσεις γιατί δεν εκλήθη να συμμετάσχει.

Ωστόσο πήρε αποστομωτική απάντηση καθώς  πληροφορήθηκε πως στο όργανο συμμετέχουν μόνο οι εν ενεργεία βουλευτές και πως οι  πολιτευτές συμμετέχουν μόνο όταν γίνεται διευρυμένη συνεδρίαση του οργάνου, κάτι το οποίο θα γίνει μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Εκεί ο πρώην βουλευτής πιάστηκε αδιάβαστος αλλά προειδοποίησε πως αυτός με το έτσι θέλω θα πηγαίνει στο όργανο έστω και ακάλεστος!!!

Τον στρίμωξαν άγρια

Ωστόσο στη συνέχεια τα βρήκε «μπαστούνια» καθώς τα μέλη του οργάνου της ΝΟΔΕ στην Αχαΐα του την έπεσαn αποδίδοντάς του ευθύνες για τα όσα ψήφιζε και τις πολιτικές των απολύσεων και των χαρατσιών που ψήφιζε και οι οποίες οδήγησαν το κόμμα στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση και στην απώλεια των εκλογών.

Μάλιστα δύο μέλη της ΝΟΔΕ Αχαΐας του ζήτησαν εξηγήσεις για τη στάση του όσο ήταν βουλευτής, καθώς τον κατηγόρησαν πως έλεγε σε όλα ΝΑΙ την ώρα που η ΝΟΔΕ Αχαΐας έλεγε όχι στις απολύσεις και τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και σε σειρά άλλων μέτρων.

Έγινε χαμός

Τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν ο πρώην βουλευτής προσπάθησε να κατηγορήσει τη ΝΟΔΕ λέγοντας πως στο όργανο παιζόντουσαν παιχνίδια, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο Αγγ. Τσιγκρής είχε υποστείλει τη σημαία του κόμματος αλλά ανέκαμψε όταν διορίστηκε Γ.Γ. στο υπουργείο, προσθέτοντας πως επιχειρηματικά συμφέροντα και πρόσωπα από τα κεντρικά έπαιρναν τηλέφωνα για στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

 

ΣΧΟΛΙΑ