Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά από τον Πολάκη η Βίκυ Σταμάτη

Επανέρχεται με έφεση

«Φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλάκι». Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς είχε αναφερθεί τον Νοέμβριο του 2017 ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας για τη σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε προβεί σε μια απρεπή χειρονομία τη στιγμή της αποφυλάκισής της και κατά την επιστροφή της στο Εφετείο.

«Χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται στον λαουτζίκο όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξής της» είχε σχολιάσει ο Παύλος Πολάκης.

Η Βίκυ Σταμάτη απάντησε με αγωγή ύψους 1 εκατ. ευρώ. Τους λόγους είχε εξηγήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Star: «Είναι βαρέως συκοφαντική η συμπεριφορά του και τα κίνητρά του είναι αισχρά».

Ο Παύλος Πολάκης, φυσικά, δεν παρέλειψε να σηκώσει το γάντι, δίνοντας συνέχεια στη μεταξύ τους διαμάχη: «Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα και ψάχνεις για νέα αρπαχτή; Μήπως νομίζει ότι παίρνω και εγώ μίζες σαν τον άντρα σου τον Ακη και ζητά τόσα;».

Τελικά, η Δικαιοσύνη απεφάνθη υπέρ της Βίκυς Σταμάτη, όμως, αντί για 1 εκατ. ευρώ, επιδικάστηκε ένα πόσο της τάξεως των 2.000 ευρώ μόλις. Τώρα, λοιπόν, η κυρία Σταμάτη έχει καταφύγει στο εφετείο, ζητώντας πάλι 1 εκατ. ευρώ, ούσα δυσαρεστημένη από την πρωτόδικη απόφαση.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του δικηγόρου της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Αγαπηνού, το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 2.000 ευρώ στην εντολέα της «Δικηγορικής Εταιρείας Νίκος Αγαπηνός», Βίκυ Σταμάτη, για την υβριστική ανάρτηση του τέως υπουργού Υγείας νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής και 500 ευρώ δικαστικά έξοδα εξαιτίας της ήττας του, «αναγνωρίζοντας ότι «προέκυψε σαφώς σκοπός εξύβρισης, αφού σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν οι εκφράσεις του και ο τρόπος διατύπωσής τους κατά το ύφος τους με τoν δημόσιο λόγο με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικός».

Και παρότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν έχει ακόμη απαντήσει, το σίριαλ αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια.

ΣΧΟΛΙΑ