Χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό τρόπο δέχθηκε η Μισέλ Ομπάμα(ΦΩΤΟ)

Από τον σύζυγό της Μπαράκ

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες, γίνεται 56 χρονών σήμερα και ο σύζυγός της και πρώην Πρωθυπουργός των ΗΠΑ, Barack Obama, ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχηθεί στην αγαπημένη του.

Η αδυναμία του για τη σύζυγό του είναι γνωστή μέσα από τον τύπο, αφού σχεδόν σε κάθε ομιλία του ή συνέντευξή του αναφέρει κάπου τη σύζυγό του. “Προφανώς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα που έκανα χωρίς τη Michelle”, δήλωσε ο ίδιος στην Oprah Winfrey το 2011. “Όχι μόνο ήταν μια μεγάλη πρώτη κυρία, είναι και ο δικός μου βράχος. Βασίζομαι σε αυτήν με τόσους πολλούς τρόπους κάθε μέρα”, πρόσθεσε.

screen-18.54.31[17.01.2020]

Στη λεζάντα τής φωτογραφίας δηλώνει ότι “Σε κάθε στιγμιότυπό του, είναι η star του”. τονίζοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και την εκτίμηση προς το πρόσωπο της συζύγου του, μετά από 28 χρόνια γάμου.

Η Michelle Obama αποδεικνύει με τα χρόνια πώς μπορεί κάποιος με τόση επιρροή να χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για καλή και θετική αλλαγή στον κόσμο.

Εκτός το ότι είναι πρώην δικηγόρος και συγγραφέας, η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ήταν πάντα απίστευτα αφοσιωμένη στην οικογένειά της και γι’ αυτό το λόγο έχει αφήσει πραγματικά μια ανεξίτηλη εντύπωση στον αμερικανικό λαό και στη διεθνή κοινότητα γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ