ΣΟΚ σε ξενοδοχείο: 5 νεκροί – Τους «έλιωσε» βραστό νερό

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο, καθώς πέντε άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους σε ένα τραγικό δυστύχημα με τους σωλήνες του ξενοδοχείουΤο φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Περμ της Ρωσίας. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου κοιμόντουσαν, όταν ένας σωλήνας γεμάτος με καυτό νερό έσπασε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο του κτηρίου.

Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, βρήκαν φρικτό θάνατο καθώς έβρασαν (!) στην κυριολεξία ζωντανοί. Στο υπόγειο δεν υπήρχε ούτε παράθυρο, αλλά ούτε έξοδος κινδύνου.

1-1.jpg

01
Τα δωμάτια δεν είχαν παράθυρα.

Το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο καθώς αρκετοί από τους ένοικους έμεναν εκεί ώστε να είναι κοντά στην κλινική της πόλης, το οποίο ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ο Igor Goncharov, ο οποίος είναι τοπικός υπουργός ασφαλείας, δήλωσε μετά το τραγικό συμβάν: «Γνωρίζουμε πως πλημμύρισε το κελάρι και το υπόγειο. Το νεό ήταν υπό πίεση. Όλες οι μονάδες έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Το νερό αυτή την στιγμή αντλείται από το υπόγειο. Έχουν βρεθεί πέντε σοροί. Όλοι τους είναι ένοικοι στο ξενοδοχείο».

ΣΧΟΛΙΑ