Σάλος με τον πρίγκιπα Κάρολο και το τεστ για τον κορωνοϊό

Ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, δεν παρέκαμψε τη σειρά για να κάνει το διαγνωστικό τεστ, τα συμπτώματα που είχε και η κατάσταση του ανταποκρινόταν στα κριτήρια για να υποβληθεί, ανακοίνωσαν σήμερα οι βρετανικές αρχές.

Ο 71χρονος πρίγκιπας διάδοχος εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται τώρα σε καραντίνα στην κατοικία του στην Σκωτία έχοντας ήπια συμπτώματα μαζί με την σύζυγό του Καμίλα, η οποία εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητική στον ιό, σύμφωνα με το γραφείο του.

«Δεν παρέκαμψε τη σειρά για να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό»
Σε ερώτηση που έγινε στον υφυπουργό Υγείας της Βρετανίας Έντουαρντ Άργκαρ γιατί ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έκανε τεστ, την ώρα που εκατομμύρια εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό δεν κάνουν, αυτός απάντησε: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα συμπτώματά του, η κατάστασή του ανταποκρίνονταν στα κριτήρια».

ΣΧΟΛΙΑ