Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μέγκαν μετά τη γέννηση του Άρτσι (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, έκανε η Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, συνοδεύοντας αρκετά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

 

 

Χαμογελαστή και ντυμένη στα μπλε μαρίν με ασορτί καπέλο, η δούκισσα του Σάσεξ μετακινήθηκε με άμαξα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, στο κέντρο του Λονδίνο για να παραστεί στην τελετή «Trooping the colour» όπως ονομάζεται και συνιστά μια απόδοση χαιρετισμού στη σημαία.

 

 

Η τελετή αυτή έλκει την καταγωγή της στις προετοιμασίες του πολέμου, όπου όλες οι σημαίες υψώνονταν σε εμφανή σημεία ώστε οι στρατιώτες να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση των μαχών.

 

 

Η Μέγκαν στη συνέχεια συνόδευσε τη βασίλισσα και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως τον κόμη και την κόμισσα του Ουέσεξ και τα παιδιά τους, για να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση, στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ