«Πρόταση από Κατάρ 560 εκατ.ευρώ για την αγορά της Νάπολι»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε όνειρα και φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν, όπως και οι περισσότεροι τιφόζι της Νάπολι, όμως η μέχρι τώρα πορεία της έχει αφήσει άπαντες να νιώθουν απογοητευμένοι.

Όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι με την ομάδα του Αντσελότι να έχει μείνει 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και να μοιάζει να έχει αποχαιρετησει το σκουντέτο μόλις από την 12η αγωνιστική, αλλά και από το εξωαγωνιστικό με τις εσωτερικές διαμάχες.

Σε αυτή την ιδιαίτερα εκρηκτική περίοδο έρχεται μία σημαντική πρόταση να δημιουργήσει νέα δεδομένα, με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει πως η οικογένεια Αλ Τανί από το Κατάρ προσέφερε το ποσό των 560.000.000 ευρώ στον Ντε Λαουρέντις για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Πρόταση που έρχεται εκτός των άλλων σε μία περίοδο που τα ρεπορτάζ από την Ιταλία θέλουν τον Ντε Λαουρέντις να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Ιανουάριο τους Μέρτενς και Καγεχόν αλλά και να τιμωρήσει τους παίκτες με παρακράτηση μισθών 25% για τη συμπεριφορά τους το τελευταίο διάστημα.

«Υπάρχει η αίσθηση πως ο Αουρέλιο έχει χάσει τη διάθεσή του να επενδύει στην Νάπολι, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα έχει την Νάπολι ή την Μπάρι. Ο Μαραντόνα είχε επιλέξει να γίνει σύμβολο της Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις θα μπορούσε να γίνει και αυτός. Οι οπαδοί της Νάπολι θέλουν να νιώθουν πως τους αγαπούν και αυτός έχει δύο παιδιά (ομάδες). Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να είναι στην ίδια κατηγορία, ο πρόεδρος θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει», ανέφερε στην εφημερίδα ο Άντζελο Πιζάνι, που στο πρόσφατο παρελθόν εκπροσώπησε νομικά τον Ντιέγκο Μαραντονα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» που αναπαρήγαγε την είδηση από την «Daily Mail» περί πρότασης 560 εκατομμυρίων ευρώ για την Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λος Άντζελες και αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία εντός δύο εβδομάδων, με τον ίδιο να μην έχει δείξει μέχρι στιγμής διάθεση για να πουλήσει τις μετοχές του.

ΣΧΟΛΙΑ