Προκάλεσε πολλά σχόλια το νέο τατουάζ του Ορλάντο Μπλουμ(ΦΩΤΟ)

“Μπορείτε να μαντέψετε ποιος;”

Ο διάσημος ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Λέγκολας στην υπερπαραγωγή “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, πρόσφατα αποκάλυψε το τατουάζ που έκανε στο χέρι του, το οποίο αφιέρωσε στον 9χρονο γιο του, Flynn.

Ο 43χρονος ηθοποιός χθες ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία δείχνει το νέο τατουάζ που έκανε στον πήχυ του, το οποίο είναι μια σειρά από παύλες και τελείες, γράφοντας την λεζάντα: “Μπορείτε να μαντέψετε ποιος;”

screen-15.04.09[16.02.2020]
Σε μια προσπάθεια να σπάσουν τον κώδικα, οι οπαδοί του άρχισαν να γράφουν διάφορα σχόλια, με πολλούς από αυτούς να λένε ότι είναι αφιερωμένο στην αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Πέρι, ενώ αλλοι να λένε ότι έχει να κάνει με τον γιο του.

Τελικά ο Ορλάντο απάντησε σε ένα από αυτά τα σχόλια λέγοντας πως είναι το όνομα του γιου του Flynn σε κώδικα Μορς, η ημερομηνία και η ώρα γέννησης του. Ενώ πολλοί οπαδοί του θεώρησαν πολύ ωραίο το τατουάζ του, άλλοι πάλι μπήκαν στην διαδικασία και αποκωδικοποίησαν τον κώδικα, λέγοντας πως λείπει μια κουκίδα και στην ουσία το τατουάζ του γράφει “Frynn” και όχι “Flynn”.

screen-15.04.30[16.02.2020]

O Μπλουμ δεν απάντησε στα σχόλια των θαυμαστών του και μάλιστα απεικονίστηκε σε ακόμα μια φωτογραφία στο Instagram, την οποία ανέβασε ο Balazs Bercsenyi, ο Ούγγρος tattoo artist που ήταν υπεύθυνος για το τατουάζ.

perpetual.gr

ΣΧΟΛΙΑ